Koeman otkrio razlog zbog kojeg Griezmann nije počeo meč u Kijevu

Zanimljivo viđenje situacije

Koeman otkrio razlog zbog kojeg Griezmann nije počeo meč u Kijevu

Emir Dindić

Antoine Griezmann nakon gostovanja u talk showu Jorgea Valdana, postao je glavna sportska tema u toj zemlji. Poslije tog gostovanja, završio  na klupi u Barceloninoj utakmici 4. kola Lige prvaka u Kijevu protiv Dinama. 

U drugom poluvremenu ušao je u igru te postigao gol za 4:0, ali tamošnji mediji su odmah povezali stvari i objavili kako je to urađeno zbog toga što je Francuz progovorio o svom odnosnu sa prvom zvijezdom ekipe Leom Messijem.

Međutim, trener Barcelone Ronald Koeman tvrdi da odluka da sjajnog napadača ostavi na klupi nema nikakve veze sa intervjuom u kome je govorio o čudnom odnosnu sa Messijem.

"Bio je na klupi isključio zbog problema sa kondicijom, te željeli smo biti oprezni. Ključno je odmoriti neke fudbalere i dati priliku onima koji naporno rade, a dosada su vrlo malo igrali", rekao je Koeman te dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Gledam Griezmanna kako radi od kako sam došao u klub. On uvijek daje sve od sebe za klub. Šteta što nije imao sreće da postigne više golova , a to se može promijeniti samo napornim radom, a on to upravo i pokušava.", završio je Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti