Kapiten Željezničara

Antolović: Igrači Ferencvaroša su se čudili Manijacima

Kapiten Željezničara Marijan Antolović je u sve četiri evropske utakmice Plavih ove sezone sačuvao svoju mrežu.

"Veoma teška utakmica, i znali smo da će biti tako. Zabili smo gol na vrijeme i kasnije je se bilo lakše. Velika je stvar protiv ovakve ekipe ne primiti gol u dvije utakmice, za šta moram pohvaliti odbranu koja je odigrala sjajno, pogotovo u prvoj utakmici", rekao je Antolović i zaključio:

"Teško je kad vodiš 1:0, jer u takvim utakmicama jedan gol sve mijenja. Sve vrijeme smo morali biti koncentrisani ali smo uspjeli".

Kapiten Plavih se osvrnuo i na navijače, koji su večeras u velikom broju pohodili stadion Koševo.

"Naijači? Nemam riječi. Prilikom jednog prekida, neki od igrača Ferencvaroša me je pitao: 'šta je ovo, je li oni uvijek ovako navijaju?' Hvala im na svemu".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Željo se u narednoj rundi sastaje sa Standardom. Antolović respektuje Belgijance, ali je siguran da Željo ima svoju šansu.

"Nakon ovoga nemamo razloga da se bojimo bilo koga. Standard je tim koji je vjerovatno bolji od nas, bogatiji je, ali to ne mora značiti da će proći dalje", rekao je Marijan Antolović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.