Conte ne zna da podnese poraz: Napravio je potez koji mu u Torinu neće oprostiti
Foto - Screenshot

Bivši igrač i trener Stare dame u sukobu sa Agnellijem

Conte ne zna da podnese poraz: Napravio je potez koji mu u Torinu neće oprostiti

M. Šljivak

Antonio Conte nije uspio da sa Interom napravi preokret u Torinu protiv Juventusa i da ode u finale Kupa Italije.

Bianconeri su u prvom susretu prije sedam dana na Giuseppe Meazzi slavili sa 2:1, te su sinoć bez većih problema odbranili stečeni rezultat, a revenš je završen bez golova (0:0).

Izuzetno ljut je tokom utakmice bio trener Intera Antonio Conte. Pokazao je to potezom kojeg je napravio i ovim je vjerovatno na određeno vrijeme sam sebi zatvorio vrata torinskog velikana.

Pri odlasku u svlačionicu Conte je rukovodstvu Stare dame pokazao srednji prst, a kamera ga je uspjela uhvatiti. Pretpostavlja se da 'srednjak' uputio prvom čovjeku Juventusa Andrei Agnelliju.

Nije šef Juventusa ostao dužan svom nekadašnjem saradniku u klubu. Dok je silazio niz stepenice poručio mu je:

"Odjebi i začepi šupčino".

Conte i Agnelli su bili veoma dobri prijatelji. Zajedno su počeli projekat povratka Juventusa na vrh italijanskog fudbala i sarađivali su od 2011. do 2014. godine.

Tada je Conte osvojio tri naslova prvaka sa Starom damom, ali nakon ovog poteza je on sigurno jedno vrijeme sam sebi zatvorio vrata kluba koji mu je dosta toga dao u životu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kenotala
Naprave od tebe igraca i trenera i ti tako vratis...nije Andrea Juventus. Igrao si tu dok je on bio daleko od trenutne pozicije, sve si dobio...pa i zvijezdu na stadionu. I ti odes u ekipu rivala i pricas protiv Juventusa koji ti je sve dao, a prije toga izradis taj isti Juventus i odes iz kluba u toku priprema. Sad ti dosao da trazis postovanje?
8 0
user1585252255
Conte pokazao kakav je smrad, a Agnelli samo rekao istinu "Od**** i začepi šupčino".
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi