Juventus i Inter večeras se bore za finale, Conte spremio veliko iznenađenje

Revanš polufinala Kupa Italije

Juventus i Inter večeras se bore za finale, Conte spremio veliko iznenađenje

E. Čaušević

Juventus i Inter igraju večeras revanš utakmicu polufinala Kupa Italije.

Juventus je prije sedam dana slavio na Meazzi sa 2:1 i jasno je da su dosta bliži plasmanu u finale. No, sigurno je da se Inter neće tako lako predati i da će dati večeras maksimum da dođu do preokreta.

Oba trenera imaju određenih problema što se tiče sastava. Pirlo ne može računati na Leonarda Bonuccija i Arthura, dok je pod upitnikom i Alvaro Morata koji ima stomačni virus.

S druge strane, Antonio Conte večeras je ostao bez Artura Vidala i Alexisa Sancheza koji su suspendovani.

Također, mediji u Italiji su objavili vjerovatne sastave za večerašnji okršaj, a mnogi navode da će Conte konačno dati šansu od prve minute Christianu Eriksenu što je veliko iznenađenje.

Vjerovatni sastav Juventusa: Buffon, Cuadrado, Demiral, De Ligt, Danilo, Bentancur, Rabiot, Bernardeschi, Kuluševski, Chiesa, Ronaldo.

Vjerovatni sastav Inter: Handanovič, Škriniar, De Vrij, Bastoni, Hakimi, Barella, Brozović, Eriksen, Darmian, Lukaku, Lautaro.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi