Conte zatražio da iz Juventusa kažu istinu: Trebaju pokazati više kulture i poštovanja
Foto - EPA

Trener Intera naskon sukoba sa Agnellijem

Conte zatražio da iz Juventusa kažu istinu: Trebaju pokazati više kulture i poštovanja

M. Šljivak

Trener Intera Antonio Conte imao je žestok sukob sa predsjednikom Juventusa Andreom Agnellijem.

Conte je na poluvremenu pokazao srednji prst prvom čovjeku Stare dame, a ovaj je zbog tog poteza bio izuzetno ljuti i uputio mu je brojne pogrdne riječi.

Nakon utakmice Conte je istakao da bi ljudi u Juventusu trebali biti malo kulturniji prema svojim gostima.

"Trebaju biti malo kulturniji. Trebaju pokazati više sportskog duha i poštovanja za one koji rade", rekao je Conte i dodao je:

"Četvrti sudija je čuo sve šta se dogodilo. Iz Juventusa bi trebali reći istinu", istakao je Conte aludirajući na to da je imao stalna dobacivanja iz lože Stare dame.

Conte je bio izuzetno ljut tokom ove utakmice. Sigurno da je frustracija rasla kako njegov tim nije mogao da zabije pogodak i da mu se vrati nada u prolazak u finale Kupa.

Jučerašnji meč u Torinu završen je bez golova, a Juventus je prošao dalje zbog pobjede iz prvog meča od 2:1.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
hahaha eee moj Conte, trazis od zemljoradnika da pokazu kulturu, a od mafijasa postenje hahaha zna se kakva je njihova kultura i postenje najmizernija i najprimitivnija, to je ono sto ih najvise boli al nece bagra da prizna, ali ja ih razumijem to je isto kad zlocincu trazis da prizna zlocin, jos ga nisam sreo koji je priznao svoja nedjela, ali doce sve na svoje, pa ce bagra opet da se pita sto su ih izbacili iz lige
2 6
vence
trebaji pokazati kulturu, a pokazuje srednji prst prdsjedniki Kluba koji ga je napravio poznatim i stvorio ga.. hahahaja.. uvijek je inter u porazu bio velik!! :))
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije