Antonio Vidović potpisao za Zvijezdu 09

Napustio Orašje

Antonio Vidović potpisao za Zvijezdu 09

E. Čaušević

Iskusni napadač Antonio Vidović nakon pola godine odlučio je napustiti Orašje.

Vidović je u dresu Orašja u prvom dijelu sezone Prve lige FBiH odigrao 13 mečeva i postigao je deset golova. No, ove zime odlučio je ponovo promijeniti sredinu i vratiti se u najjači rang bh. fudbala.

Ovaj 30-godišnji napadač potpisao je saradnju sa Zvijezdom 09 i pokušat će pomoći ovom timu da izbori opstanak u društvu najboljih.

"Sretan sam što sam došao u Zvijezdu. Želim pomoći klubu da ostane u ligi i nadam se da ću opravdati epitet pojačanja. Uprava je bila jako korektna u pregovorima i zbog toga sam došao ovdje", rekao je Vidović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidović je ponikao u dresu Orašja, a još je igrao za Čelik, Zvijezdu Gradačac, Graničar, Cibaliju, Jedinstvo iz Brčkog, Metalleghe i Slobodu.

Promo

Top Komentari

Velezovac231
Prejak sal
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi