Zašto najskuplji igrač ovog ljeta pokazuje slovo L kada slavi gol?

Inspirativna priča

Zašto najskuplji igrač ovog ljeta pokazuje slovo L kada slavi gol?

Admin Čaušević

Antony je postao najskuplji igrač ljetnog prijelaznog roka nakon što je za 100 miliona prešao iz Ajaxa u Manchester United.

Brazilski krilni fudbaler je svoju karijeru u Engleskoj počeo na najbolji mogući način poslije gola u debitantskom nastupu protiv Arsenala.

Bio je to savršen start za bivšeg igrača Ajaxa koji je svom novom timu pomogao da dođe do četvrte pobjede u nizu i nastavi seriju odličnih rezultata.

Nakon svakog gola Antony podigne ruke u zrak pokazujući slovo L. Engleski mediji su otkrili zašto to radi.

Antony share a special relationship with one young fan

Naime, ovaj 22-godišnjak na taj način pozira za svog sina Lisandra i također kako bi odao počast sedmogodišnjoj djevojčici.

Oglasi

Djevojčica se zove Larissa i trenutno se oporavlja od raka. Zvijezda Uniteda upoznala ju je 2019. dok je on bio u Sao Paulu i ostali su u kontaktu.

Čak je i jedne prilike obrijao glavu u znak podrške djevojci te joj je redovno išao u posjetu. Brazilac je ranije za nizozemske medije govorio više detalja.

Antony shaved his head in solidarity with his young fan

"Larissa će uvijek biti u mom srcu, ona je veliki izvor inspiracije za mene", rekao je odlični brazilski ofanzivac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bivša zvijezda Ajaxa bila je ključna u Unitedovoj pobjedi nad Arsenalom nakon što je u svojoj prvoj utakmici bio starter.

Antony nije ni prvi ni posljednji koji se na Old Traffordu predstavio na sjajan način, ali dobar početak će morati potvrditi i u narednim utakmicama inače će sve biti uzalud.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi