Anži odbio otkupiti Spahićev ugovor, Sevilla ga želi prodati

Gdje će završiti naš kapiten?

Anži odbio otkupiti Spahićev ugovor, Sevilla ga želi prodati

Edmir Škorić

Bogati ruski klub Anži iz Mahačkale ne želi otkupiti ugovor kapitena bh. reprezentacije Emira Spahića.

U pomalo iznenadnom transferu Spahić je zimus prešao u Anži na posudbu, a Sevilla se uveliko "popravila" kada je u pitanju financijska situacija u klubu, jer je na taj način ušteđen novac. Naš kapiten, inače, nalazi se na listi najplaćenijih igrača u Sevilli.

U posudbenom ugovoru bila je uključena i opcija da Rusi otkupe Spahićev ugovor za milion i pol eura, ali taj novac u Mahačkali nisu spremni dati za nekadašnjeg igrača Montpelliera.

Tako će se Spahić vratiti u Sevillu, a Andalužani će pokušati da ga prodaju. Za Spahića postoji nekoliko interesanata, uglavnom se spominju klubovi iz Francuske i Grčke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.