Apoel i Zrinjski igrat će na GSP stadionu a pravdu će dijeliti Poljak Stefanski
GSP Stadion u Nicosiji

Zrinjski igra 3. pretkolo Europa lige

Apoel i Zrinjski igrat će na GSP stadionu a pravdu će dijeliti Poljak Stefanski

Nakon što je Zrinjski prošao u Ljubljani Olimpiju (3:2) i izborio treće kolo kvalifikacija za Europsku ligu, definitivno je postalo jasno da će hercegovački derbi biti odgođen. 

Utakmica između Zrinjskog i Širokog Brijega trebala se igrati u ponedjeljak u večernjem terminu,
ali pošto Plemići već u srijedu moraju biti na Cipru, bit će određen novi termin. Mostarci na Cipar putuju najvjerojatnije u srijedu, a utakmica protiv favoriziranog Apoela bit će u večernjem terminu.

Igrat će se na GSP Stadionu na kojem igraju Apoel i Omonia, ali i ciparska reprezentacija.
Gledatelja, dakako, neće biti, a utakmicu će suditi 43-godišnji Poljak Daniel Stefanski.
Iskusni Poljak na međunarodnoj listi je od 2013. godine, a prošle sezone sudio je i tri utakmice grupne faze u Europskoj ligi. Prošle godine sudio je i utakmicu kvalifikacija za Euro u kojoj je BiH izgubila 0:2 kod Finske.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi