Apsurdna situacija u Pljevljima, Mulalić pretrpio bolan udarac

Budućnost ubjedljivo slavila

Apsurdna situacija u Pljevljima, Mulalić pretrpio bolan udarac

A. Čaušević

Edis Mulalić je pretrpio težak domaći poraz na klupi Rudar Pljevlja. Budućnost je slavila s ubjedljivih 0:4. 

Na stadionu u Pljevlju viđena je pomalo apsurdna situacija. Meč je počeo sa 52 minute zakašnjenja jer je na tribinama bilo prisutno više gledatelja od dozvoljenog broja.

Naime, računajući domaće ljubitelje fudbala i gostujuće navijače iz Podgorice na tribinama se nalazilo više od 200 gledatelja, a susret je počeo tek nakon što je određeni broj napustio stadion.

Na terenu totalna dominacija gostiju koji su sve riješili već u prvom poluvremenu nakon kojeg su imali tri gola prednosti. Pogađali su Stoiljković, Moraitis i Terzić.

U nastavku još jedan gol u mreži Rudara, u 69. minuti pogodio je Ivanović i tako svom timu osigurao ubjedljiv trijumf.

Otkako se nastavilo prvenstvo Crne Gore Mulalić ne zna za pobjedu, ali je njegov tim i dalje siguran sa osam bodova prednosti u odnosu na opasnu zonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi