Meč u Crnoj Gori se ne igra jer je na tribinama previše gledatelja!

Bizarna sitaucija u Pljevljima

Meč u Crnoj Gori se ne igra jer je na tribinama previše gledatelja!

A. Čaušević

Susret 28. kola crnogorske Prve lige između Rudar Pljevlja i Budućnosti nije počeo u planiranom terminu i to iz pomalo bizarne situacije. 

Naime, na tribinama gradskog stadiona u Pljevljima okupilo se više od 200 gledatelja što je protivno pravilinku o organizaciji javnih događaja u vrijeme pandemije koronavirusa u Crnoj Gori.

Dosta domaćih ljubitelja fudbala je stiglo na stadiona da podrži izabranike Edisa Mulalića, dok je doputovala i grupa navijača iz Podgorice.

Delegat susreta Sretan Tomanović je tražio da se tribine isprazne, međutim njegovi zahtjevi su uzaludni jer kako domaći tako i gostujući navijači odbijaju da napuste zauzeta mjeseca.

Kako sada stvari stoje upitno je da li će meč biti odigran. Fudbaleri na terenu se zagrijavaju, treneri čekaju zvaničnu odluku, dok spiker nastoji da ubijedi publiku da izađu sa stadiona.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi