Aquilani ima 50% šanse da pređe u Fioru

Aquilani ima 50% šanse da pređe u Fioru

Prelazak Alberta Aquilanija iz Liverpoola u Fiorentinu još nije gotov, kao što su pisali talijanski mediji. Igračev agent kaže da su šanse 50% da se taj transfer ostvari.

Aquilani nije u planovima Kennyja Dalglisha i u potrazi je za novim klubom. Agent talijanskog veznjaka sastao se sa Fiorentininim sportskim direktorom, ali izgleda da će transfer biti teško realizovati.

"Alberto nije u planovima Liverpoola, stoga želimo pronaći neki drugi klub. On želi preći u Italiju, ali trajno. Sastao sam se sa Fiorentininim sportskim direktorom i klub želi angažovati Alberta, ali to će biti teško", rekao je Zvaglia, dodavši:

"Postoji 50% šanse da će moj klijent preći u Fiorentinu. Prošle godine, u augustu, posudva u Juventus bila je magična. Vidjet ćemo da li će tako biti i ove godine, ima još vremena".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.