Aquilani želi ostati u Seriji A

Aquilani želi ostati u Seriji A

Franco Zavaglia, menadžer Alberta Aquilanija, istakao je da njegov klijent želi ostati u Italiji.

Aquilani je prošlu sezonu proveo u Juventusu kao posuđen igrač Liverpoola, no još uvijek nije poznato da li će Stara dama otkupiti njegov ugovor sa Redsima.

Talijanski veznjak povezivao se također i sa Milanom, a u posljednje vrijeme priča se da je meta i Napolija. Kako god, njegova želja je ostanak u Seriji A.

"Aquilani u Napoliju? Mislim da neće biti lako postići dogovor, ali zašto da ne?. Nisam razgovarao sa sportskim direktorom Napolija, ali Alberto želi ostati u Italiji", rekao je Zavaglia, dodavši:

"Ako tu nešto bude on će biti sretan. Nisam razgovarao sa Albertom, ali Napoli je važan klub. Ako Napoli isto misli za Aquilanija, onda smo otvoreni za pregovore".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.