Arapović: Odlučio je kvalitet Širokog

Izjave trenera nakon susreta Široki - Travnik

Arapović: Odlučio je kvalitet Širokog

NK Široki Brijeg je jučer na Pecari svladao Travnik rezultatom 3:1.

Širokobriježani su poveli u 56.minuti preko Jure Ivankovića, na 2:0 prelijepim golom povisio je mladi Mario Kvesić dok je treći gol za momčad Marijana Bloudeka postigao Zakrić.

Gosti su smanjili u posljednjoj minuti na 3:1 preko Popovića nakon što je Mišić prethodno pogodio stativu Fejzićeva gola.

Puno zadovoljniji na kraju mogao je biti trener Širokog Marijan Bloudek čija je ekipa ovom pobjedom, a razvojem ostalih rezultata, osigurala drugu poziciju.

„Travnik nas je nadigrao u prvom poluvremenu. Žao mi je da moji igrači nisu ozbiljno shvatili moje upozorenje. Mišljenja sam da je na kraju ipak kvaliteta i iskustvo presudilo i da smo zasluženo slavili.“, rekao je Bloudek nakon utakmice.

„Odlučio je kvalitet Širokog. U prvom smo se dobro držali ali u drugom nismo uspjeli izdržati. Čestitam Širokom na korektnoj igri i kvaliteti.“, rekao je trener Travnika Arapović nakon susreta.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.