Genijalni trik na kojeg su nasjeli mnogi: Atraktivna Ruskinja, prekrižene noge i "pomahnitali" Arap

Snimak je i dalje viralan

Genijalni trik na kojeg su nasjeli mnogi: Atraktivna Ruskinja, prekrižene noge i "pomahnitali" Arap

A. Čaušević

Neki snimci na interenetu ne izumiru kada se jednom pojave ostaju trajno popularni. To je slučaj i sa atraktivnom ruskom navijačicom koja je svojevremeno zaludila fudbalski svijet.

Genijalan trik jednog Arapa je učinio da atraktivna Ruskinja doživi svjetsku slavu iako nikad zapravo nije otkriveno kako se zove i čime se bavi. 

Kada su 2019. godine svoj meč kvalifikacija za Ligu prvaka igrali Krasnodar i Olympiacos kamere se na nekoliko momenata snimile jednu rusku navijačicu koja zaista zrači ljepotom.

Nepoznata Ruskinja je nosila šorc i imala prekrižene noge, dok je u njenom društvu bila jedna starija gospođa.

Nakon nekog vremena, tačnije za vrijeme Evropskog prvenstva 2021. godine, arapski komičar Suleiman Al-Anzi je došao na genijalnu ideju. 

Naime, Arap je napravio sjajnu montažu na koju su u prvi mah zapravo svi nasjeli te su pomislili da se radi o stvarnom događaju.

Oglasi

Komičar je montirao video Ruskinje i sebe kako komentariše meč, a kada su kamere prikazale navijačicu zanesen ljepotom Arap je počeo pjevati.

Video je za kratko vrijeme postao viralan, a veliki broj medija je prenio vijest da se zapravo radi o stvarnom događaju. Međutim, genijalni trik arapskog komičara je brzo postao razotrkiven.

Iako su prošle dvije godine snimak je i dalje jako popularan na društvenim mrežema i broji milione pregleda. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, arapski komentatori su poznati po tome da imaju originalne komentare kada vide lijepu navijačicu na tribini poslije čega uslijedi urnebesna reakcija. 

Upravo to je iskoristio Al-Anzi i može se reći da je fudbalskim žargonom rečenom napravio potez za pamćenje koji već godinama nasmijava mnoge korisnike društvenih mreža.

Oglasi