Arda the Rock: Onesvijestio se, a potom odigrao ostatak meča

Fudbaler Atletco Madrida

Arda the Rock: Onesvijestio se, a potom odigrao ostatak meča

Nesvakidašnji prizor viđen je na utakmici 12. kola španske Primere između Atletico Madrida i Malage, u kojoj su domaći fudbaleri na kraju slavili sa 3:1. 

Fudbaler Jorgandžija Arda Turan u jednom trenutku je pao u nesvijest, ali se poslije toga vratio na teren i odigrao skoro čitav meč.

Sve se dogodilo u 19. minutu meča kada je turski fudbaler zadobio udarac u glavu kopačkom od strane protivničkog defanzivca i pao na travnjak. Počeo je da krvari iz nosa i bio u nesvijesti, a medicinska ekipa Atletico Madrida odmah pritrčala i pružila mu prvu pomoć.

Nakon nekoliko minuta doktori su mu dali dozvolu da nastavi meč, pa se vratio u igru i odigrao utakmicu do 87. minute kada ga je umjesto njega na teren ušao Raul Garcia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.