Arda Turan odgovorio na provokacije turskih navijača

Zviždali mu zbog loše igre

Arda Turan odgovorio na provokacije turskih navijača

Endin Čaušević

Reprezentacija Turske je doživjela težak poraz u meču drugog kola grupne faze Eura protiv Španije.

Španci su u ovoj utakmici pokazali svu svoju snagu, te du savladali Turke sa 3:0. Navijači Turske su bili ljuti na svoje igrače zbog predstave, a posebno je na meti bio fudbaler Barcelone, Arda Turan.

Krajem utakmice navijači su zviždali Turanu svaki put kada je bio u kontaktu s loptom. Na ovaj način su mu poručili da su nezadovoljni njegovom igrom. Ipak, nakon utakmice Turan je odlučio odgovoriti na ove provokacije.

"Ne moram dokazivati ništa nikome. Ovu zemlju sam predstavljao više od 90 puta i loše utakmice koje sam odigrao u državnom dresu mogu se prebrojati na prste jedne ruke", rekao je Turan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti