Ardiles: Messi je bolji od Maradone

Maradonin saigrač tvrdi

Ardiles: Messi je bolji od Maradone

Argentinski stručnjak Ossie Ardiles smatra kako je Lionel Messi bolji od njegovog nekadašnjeg saigrača Diega Maradone.

Mladi 24-godišnji Messi u Barceloni ruši rekord za rekordom, ali velika razlika u njegovim nastupima za Barcu i reprezentaciju Argentine dovodi u sumnju tvrdnje da je na istom nivou kao Maradona.

 

Ipak, Ardiles smatra da je Messi u ovom trenutku bolji nego što je to bio njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Argentine Diego Maradona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Igrao sam sa Maradonom sedam sezona i on je bio superioran. Mislio sam da više nikada neće biti igrača kao što je bio Diego. Ali, moram priznati, Messi je bolji od njega. Messi još uvijek nije napravio ništa sa reprezentacijom, ai rezultati će doći, u to sam uvjeren", rekao je Ardilles.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.