Argentina saopštila: Dyabala ima privatne probleme

Propušta prijateljske mečeve

Argentina saopštila: Dyabala ima privatne probleme

Edmir Škorić

Argentinska nogometna reprezentacija je saopštila kako će Paulo Dybala zbog privatnih problema kasnije doći na okupljanje.

Dybala je dobio poziv za prijateljske utakmice protiv Gvatamele i Kolumbije, a privremeni selektor Lionel Scaloni je na konferenciji za novinare kazao da 24-godišnji nogometaš Juventusa ima 'privatnih problema'.

"Imao je neke lične probleme da riješi i dobio je moju dozvolu. Mislim da je dobro da ih odmah riješi, nego kasnije kada bude potrebniji, pa će propustiti duele", poručio je Scaloni.

Scaloni je kazao kako će Icardi biti tu i u petak za duel sa Gvatamelom, ali neće biti starter.

"Bit će tu za meč s Kolumbijom, kao i protiv Gvatamele, ali u petak neće biti starter i to je moja odluka", rekao je Scaloni.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi