Argentinac nije prošao probu, Gržan želja NK GOŠK

Pripreme za proljetni dio sezone

Argentinac nije prošao probu, Gržan želja NK GOŠK

E. Čaušević

Šime Gržan je prije godinu dana potpisao za HŠK Zrinjski nakon što je napustio Istru.

Hrvatski ofanzivac odlučio je karijeru nastaviti u dresu mostarskog kluba nakon što se razišao s Istrom, ali se nije previše naigrao u Zrinjskom. Gržan je u tekućem dijelu sezone odigrao svega tri utakmice u dresu Plemića u Kupu BiH i Premijer ligi.

Gržan bi drugi dio sezone mogao nastupati u dresu GOŠK-a jer je klub iz Gabele pokazao interes da ga dovede na posudbu. Ostaje još vidjeti da li će se klubovi dogovoriti oko posudbe Gržana, a igraču je sigurno u interesu da u nastavku sezone više igra.

Također, GOŠK nije odlučio da potpiše saradnju s argentinskim fudbalerom Juanom Manuelom Saezom koji je u proteklom period bio na probi u Gabeli. On je igrao u prethodnih nekoliko utakmica, no rukovodstvo GOŠK-a nije bilo zadovoljno njegovim predstavama, te su se zahvalili Saezu na dolasku.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi