Argentinci gostuju u Bukureštu, Rumuni "glume" Zmajeve

Gaučosi našli protivnika za 5. mart

Argentinci gostuju u Bukureštu, Rumuni "glume" Zmajeve

Fudbalska reprezentacija Argentine koja će na Svjetskom prvenstvu u Brazilu igrati u grupi F zajedno sa našoj selekcijom, odigraće prijateljsku utakmicu sa Rumunijom, 5. marta naredne godine u Bukureštu.

Meč će biti odigran u okviru priprema prvog protivnika Zmajeva na Mundijala. Argentinci imaju još dva termina za prijateljske utakmice, 4. juna u Rozariju protiv još uvijek nepoznatog protivnika, kao i 7. juna u Buenos Airesu protiv Slovenije.

Obzirom da će u svom pripremnom periodu igrati sa dvije balkanske selekcije, ako tako možemo reći, jasno je das u Argentinci itekako ozbiljno shvatili prvi duel na Svjetskom prvenstvu koji igraju protiv naše reprezentacije 15. juna na legendarnoj Maracani u Rio de Janeiru

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.