Argentinskim navijačima se sada svi smiju osim Danaca i Hrvata

Napravili im bizaran problem

Argentinskim navijačima se sada svi smiju osim Danaca i Hrvata

Navijači Danske i Hrvatske suočili su se sa prilično bizarnim problemom kada su u pitanju ulaznice za večerašnji susret osmine finala Svjetskog prvenstva. 

Pomenute dvije reprezentacije igrat će meč osmine finala u Nižnji Novgorodu, ali im problem trenutno stvaraju argentinski navijači koji su pokupili većinu karata za meč osmine finala u ovom gradu.

Naime, Argentinski navijači su pred početak turnira očekivali da će njihova reprezentacija završiti kao prva u grupi i da će baš u ovom gradu igrati susret osmine finala, pa su pokupovali većinu ulaznica.

Ipak, obzirom da stvari za Gaučose nisu završile onako kako su to navijači očekivali, Argentinci su ispali sa turnira i uopšte se neće ni pojaviti u Nižnjiju, pa navijači sada imaju problem kako da preprodaju već kupljene ulaznice.

Navodno neki od njih pokušavaju okrenuti ovu situaciju u svoju korist i nešto zaraditi na navijačima Danske i Hrvatske, dok pak drugi samo žele da se riješe karata kako bi se mogli što prije vratiti kući.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Inače, hrvatski mediji prenose kako je za sada teško prognozirati koliko će navijača obje reprezentacije biti, ali neke prognoze kažu kako že Vatreni imati podršku oko 4.00 navijača, dok bi Dance trebalo bodriti njih oko 2.000.

Inače, u ovom gradu Hrvatska je već porazila Argentinu sa 3:0 tako da je sigurno vežu veoma lijepe uspomene.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi