Aris novim porazom došao u vrlo tešku situaciju

Novi poraz Solunaca

Aris novim porazom došao u vrlo tešku situaciju

Danas su od 16:30 na rasporedu bila dva susreta 26. kola grčke Superlige. Aris je novim porazom došao na rub ispadanja. 

Giannina je na svom terenu dočekala Aris. Domaćin je do vodstva stigao u 24. minuti, a strijelac je bio Brana Ilić. Pobjedu je Giannina osigurala u 64. minuti susreta, a strijelac je bio Nikos Korovesis. Aris je ovim porazom došao u vrlo tešku situaciju kada je opstanak u društvu najboljih u pitanju, dok je Giannina napravila iskorak ka borbi za Evropu. 

 

U drugom susretu Levadiakos je na svom terenu dočekao OFI Cretu. Domaćin je do vodstav sitgao u 17. minuti susreta, a strijelac je bio Christos Lisgaras. Gosti su do izjednačenja stigli u 39. minuti susreta, nakon gola Sakisa Papazoglua. Do kraja se rezultat nije mijenjao. 

 

Grčka, Superliga, 26. kolo: 

Giannina - Aris 2:0 (Ilić 24, Korovesis 64)

Potražite više informacija na temu Super League:

Levadikos - OFI 1:1 (Lisgaras 17/Papazoglou 39)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti