Aris sa igračem manje do boda protiv Kerkyre

Aris sa igračem manje do boda protiv Kerkyre

M. Šljivak
Teme:

Posljednji meč 19. kola fudbalskog prvenstva Grčke, odigrali su Kerkyra i Aris, a na kraju pobjednika nije bilo 2:2.

Gosti iz Soluna su prvi stigli do prednosti u ovom susretu. Michalis Giannitsis je u 17. minuti pogodio za vodstvo gostiju od 1:0, ali je njihova radost kratko trajala. Samo sedam minuta kasnije, domaći su poravnali. Leonidas Kyvelidis je pogodio za poravnanje na 1:1, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Nastavak susreta donio je još dva gola i jedan crveni karton. Kyvelidis je u 53. minuti susreta svojim drugim golom donio prednost Kerkyrei, a nakon što je Aris u 75. minuti ostao bez isključenog Papasterianosa, činilo se kako će domaći slaviti pobjedu.

Ipak, samo četiri minute kasnije Alexandros Karagiannis postiže gol za konačnih 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.