Aris tone ka drugoj ligi, Panathinaikos razočarao

Odigrana tri susreta grčke Superlige

Aris tone ka drugoj ligi, Panathinaikos razočarao

Danas su na rasporedu bila tri susreta 27. kola grčke Superlige. Novo razočarenje doživjeli siu navijači Arisa. 

OFI Creta je slavila protiv Giannine na svom terenu. Domaćin je u vodstvo došao u 17. minuti susreta, a strijelac je bio Papazoglou. Do odlaska na odmor rezultat se nije mijenjao. 

 

U nastavku susreta vidjeli smo nova dva gola. Domaćin je do drugog gola došao u 64. minuti susreta, a strijelac je bio Koutsianikoulis. Gosti su do utješnog pogotka stigli u 85. minuti susreta, a strijelac je bio Giakos. 

 

Aris je remizirao bez golova na svom terenu sa Panthrakikosom. Jedino što je vrijedno pomena na ovom susretu jesu dva crvena kartona za domaće u 90. minuti, a zaradili su ih Papasterianos i Zaradoukas. 

 

Novo razočarenje svojim navijačima priredili su i fudbaleri Panathinaikosa. Gosti su slavili rezultatom 1:0, a strijelac je bio Nazlidis u četvrtoj minuti.

 

Grčka Superliga, 27. kolo: 

OFI Crete - Giannina 2:1 (Papazoglou 17, Koutsianikoulis 64/Giakos 85)

Potražite više informacija na temu Super League:

Aris - Panthrakikos 0:0 

Panathinaikos - Platanias 0:1 (Nazlidis)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.