Aris ubjedljiv, Giannina slavila u gostima

Grčka Superliga, 25. kolo

Aris ubjedljiv, Giannina slavila u gostima

E. Škorić
Teme:

Nogometaši Arisa uvjerljivo su slavili protiv Levadiakosa u današnjem susretu 25. kola grčke Superlige. Do pobjede, ali u gostima, stigao je i sastav Giannine.

Aris se ove sezone bori za opstanak, pa je pobjeda nad Levadiakosom bila imperativ. U drugoj minuti Coelho zabija za radost domaćih, a u nastavku dva gola Gianniotasa rješavaju sve dileme, da bi Tatos desest minuta prije kraja postavio konačnih i visokih 4:0.

 

Giannina je pogotkom Georgioua iz 69. minute došla do sva tri boda u gostima kod Xanthija, a u meču Verije i OFI-ja nije bilo pogodaka (0:0).

 

Od 18:30 sati sastaju se Olympiakos i AEK, što je svakako derbi kola, a sutra će snage odmjeriti Panionios i Atromitos.

 

Superliga, 25. kolo:

Xanthi - Giannina 0:1 (Georgiou 69)

Aris - Levadiakos 4:0 (Coelho 2, Gianniotas 48, 64, Tatos 80)

Potražite više informacija na temu Super League:

Veria - OFI Crete 0:0

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.