Talentovanog Zuluma nakon Dinama provjerava i evropski velikan

Član Akademije FK Sarajevo dobio poziv od Barcelone

15

Komentari (15)

19211921
Polahko, neka mali se razvija bez prevelikog pritiska. Sve mu najljepse zelim i da budemo uzivali u njegovim igrama
BH_Drina
Mali značajno odskače od svoje generacije, igra glavom, vrhunski talenat, ne sumnjam da će u Barseloni prepoznati njegiv talenat i zadržati ga.
BH_Drina
Mash'Allah, mali je odličan i sa pravim radom bit će velika zvijezda.
SarajFK
Samo da hadzic ne sazna i bice to dobro akobogda
Ecosport
Samo da ne bude ko onaj kloc koji nije uspio ni u Liverpoolu U23
pjanke.sa
Zeljovac sta kma u vasoj „akademiji“. Mi prodasmo nekakvih igraca iz akademije sto je za vas misaona imenica….samo mi nemoj reci da ste vi prodali Dzeku jer ga niste prodali vec otjerali kloca.
user1627322078
Joj divova sto su pustili svoju pjesmu ko da su ga oni istrenirali, a decko prije mjesec im dosao. Hahahahahaha
pjanke.sa
Ko je istrenirao dijete od 8 godina klocu jedan ne znas sta govoris uopste. Mali je talenat i da: iz Akademije FK Sarajevo ide na probu u Akademiju Barcelone, sta su trebali porodicni grb mu zakaciti i pustiti porodicnu himnu jel? Ja svakakvih hajvana u pm ovdje….
user1627322078
Dijete se treniralo u drugom klubu u sarajevu do prije par mjeseci, ne pricaj gluposti kad ne znas. Imas na you tube i ime kluba.
pjanke.sa
Nisi ti majstore dobar. Ovo je costi talenat. Ko moze dijete od 8 godina i mladje nauciti fudbalu. Ja govorim da je djecak cisti talenat nema tu jos treniranja nikakvog. Halo ba 8 godina! Ocito nemas djecu pa kontas to ide drugacije.
user1627322078
Ma tako je, sve ovo bez dana treninga, prvi put mu bacili loptu. Glupsone malac trenira vec 3 godine maltene svaki dan, maltene pola zivota je sa loptom, o cemu pricas?
pjanke.sa
Samo naprijed!
Hordas_00
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.