Armand stigao Papeta

Bh. selektor od sinoć na 4. mjestu

Armand stigao Papeta

Adnan Beganović

Francuski odbrambeni fudbaler, Sylvain Armand, u nedjelju je protiv Lillea odigrao svoj 344. susret u dresu PSG-a u svim takmičenjima, te se na taj način probio na treće mjesto vječite liste igrača s najviše nastupa u dresu pariškog kluba.

Pomenuti Armand na trećem mjestu je pretekao aktuelnog selektora našeg nacionalnog tima Safeta Sušića, koji je u periodu od 1982. do 1991. godine odigrao 343 susreta za PSG.

Najviše nastupa za PSG i to 435 ima Jean - Marc - Pilorget, a iza njega je Paul Le Guen sa 345 odigranih susreta u dresu pariškog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti