Armenija rutinski protiv Lihtenštajna

Druga utakmica naše grupe

Armenija rutinski protiv Lihtenštajna

S. Grebović

U terminu od 18 sati odigrana je još jedna utakmica naše grupe u kojoj su snage odmjerili Armenija i Lihtenštajn, a na kraju su bili uspješniji domaći koji su salvili sa 2:0

Amateri iz Lihtenštajna su po loptu iz svoje mreže morali već u drugoj minuti kada je Ghazaryan pogodio mrežu gostiju. Na 2:0 je povisio Alexander Karapetian u 18. minuti nakon sjajne solo akcije.

Ostatak meča je protekao u dominaciji domaće ekipe, a sudbinu gostiju pred sami kraj susreta je zapečetio Barseghyan za prvu pobjedu Armenije u ovim kvalifikacijama.

Nakon ovog meča Armeni imaju četiri osvojena boda na svom kontu, a u narednom kolu gostuju Grčkoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi