Armin Duvnjak novi igrač Čelika

Vratio se u matični klub

Armin Duvnjak novi igrač Čelika

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu će na Bilinom polju u okviru otvaranja nove sezone Premijer lige dočekati ekipu Metalleghe iz Jajca. Zeničani su u ljetnom prelaznom roku potpuno izmijenili ekipu, a tu je tek nekoliko igrača iz prošle sezone.

Nakon što su dogovorili saradnju sa Smrikom, Brkovićem, Pliskom, Haurdićem, Hrkaćom, Markovićem i Šivšićem, danas je još jedan igrač potpisao ugovor za crno-crvene.

Riječ je o 26-godišnjem Arminu Duvnjaku, kojem će ovo biti drugi povratak u matični klub. Ovaj ofanzivni veznjak je pored Čelika nastupao za Slogu, Rudar, češki Most, gibraltarsku Europu, a posljednjih pola godine proveo je u Zvijezdi iz Gradačca. U ekipi s Banja Ilidže upisao je devet nastupa uz dva postignuta gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas bi ugovor i zvanično trebao potpisati Adis Nurković 30-godišnji golman, čime bi crno-crveni kompletirali ekipu za narednu sezonu u kojoj je cilj opstanak u Premijer ligi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije