Armin Kapetan napustio NK Vitez

Iskusni nogometaš nakon četiri sezone odlazi iz Viteza

Armin Kapetan napustio NK Vitez

S. Mlaćo

Iz dana u dan nastavljaju se odlasci iz NK Vitez.

 Vitežani se u veoma teškoj situaciji pred početak nove sezone Premijer lige BiH i mnogi im predviđaju grčevitu borbu za opstanak.

Danas je ovaj klub  zvanično napustio i iskusni Armin Kapetan koji je tako postao slobodan igrač. 

"U potrazi sam za klubom, imam nekih ponuda, ali nisam ništa definitivno riješio", potvrdio je Kapetan za SportSport.ba.

Kapetan je u protekloj sezoni bio jedan od najstandardnijih nogometaša Viteza, ali i najbolji strijelaca ovog kluba. 

"Želim da se zahvalim Upravi Viteza na korektnosti, a u ovom klubu sam proveo četiri lijepe godine", dodao je 31-godišnjak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kapetan je za Vitez odigrao 103 zvanične utakmice uz 19 pogodaka i dvije asistencije, a pored Viteza nastupao je još za Radnik Bijeljinu, Čelik, Jedinstvo, Zagorec, Istru...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi