GOŠK i Vitez igraju sutra na Kupresu

Pripreme na Kupresu

GOŠK i Vitez igraju sutra na Kupresu

D. Rakanović

Fudbaleri GOŠK-a na Kupresu hvataju zalet za sezonu Premijer lige u koju su se vratili nakoliko nekoliko godina igranja u federalnom rangu.

Ekipi su se priključili Dalibor Kozić i Rijad Kobiljar koji dolaze iz Zrinjskog i koji bi trebali predstavljati značajna pojačanja u borbi za opstanak u narednoj sezoni.

Zrinjski je inače, dosad bio i jedini protivnik GOŠK-a na pripremama, a utakmice su u oba navrata pripale aktuelnom prvaku (1:4 i 0:1), dok je meč protiv Slobode propao zbog nevremena.

Naredni protivnik GOŠK-a je Vitez, a meč će se igrati sutra na Kupresu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U naredni četvrtak slijedi meč s Veležom u Mostaru, a 16. jula i s Čapljinom u Gabeli. Bit će to generalna proba za utakmicu prvog kola koja je zakazana za 22. juli u Sarajevu protiv Željezničara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije