Armin Kapetan napustio Zvijezdu

Iskusni veznjak u potrazi za novim angažmanom

Armin Kapetan napustio Zvijezdu

Iskusni Armin Kapetan će krenuti u potragu za novim klubom pošto je napustio gradačačku Zvijezdu, klub u čijem je dresu nastupao u prošloj sezoni.

Ovaj 32-godišnji ofanzivni veznjak nije uspio postići dogovor sa Zvijezdom o produženju saradnje, pa će potražiti novu sredinu nakon jedne sezone provedene u dresu kluba iz Gradačca

"Želim se zahvaliti Upravi Zvijezde na korektnom odnosu i navijačima koji su nas podržavali cijelu prošlu godinu. Klubu želim sve najbolje i da ove godine ostvari svoje ciljeve", istakao je za SportSport.ba Kapetan.

Inače, Armin Kapetan je u svojoj dosadašnjoj karijeri bio član Istre i Zagorca u Hrvatskoj, bihaćnog Jedinstva, Radnika iz Bijeljine, Čelike, Viteza i Zvijezde. U protekloj sezoni Prve lige FBiH je upisao 27 nastupa za Zvijezdu, te je postigao dva gola i dodao dvije asistencije.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi