Arnautović blizu prelaska u Chelsea

Arnautović blizu prelaska u Chelsea

Austrijski fudbaler, srpskog porijekla, Marko Arnautović nalazi se na meti londonskog Chelsea i najvjerovatnije će put Stamford Bridgea već ovog ljeta.

Dvadesetogodišnjeg napadača Twentea je tražio i milanski Inter, ali holandski dnevnik ’Telegraph’ tvrdi da je Arnautović bliži odlasku u Englesku.

Twente za Arnautovića, koji je već debitovao za reprezentaciju Austrije, navodno traži 15 miliona eura, a prema natpisima medija Chelsea će konkurenciju imati i u rivalima iz Premier lige, Manchester Unitedu i Arsenalu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.