Arnautović ima novi klub? "Agenti su ga ponudili"
EPA

Trenutno je u Kini

Arnautović ima novi klub? "Agenti su ga ponudili"

Austrijski reprezentativac Marko Arnautović, po svemu sudeći, vratit će se u Evropu nakon svega šest mjeseci.

Arnautović je ljetos u transferu vrijednom 25 miliona eura preselio u Shanghai SIPG, a iako u dresu ovog kineskog tima pruža odlične partije, pojavile su se glasine o odlasku.

Mediji u Rusiji objavili kako bi Arnautović mogao zaigrati u tamošnjoj Premier ligi, obzirom da su ga navodno njegovi agenti ponudili Lokomotivu iz Moskve koji traga za kvalitetnim rješenjem u špicu.

"Igrač poput Arnautovića bi sasvim sigurno dobro došao Lokomotivu, no pitanje da li će se uspjeti dogovoriti", navode Rusi i podsjećaju da je prijelazni rok u njihovom prvenstvu otvoren do 21. februara.

Prije Arnautovića sa Lokomotivom se u vezu dovodio i srbijanski napadač Aleksandar Prijović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi