Arnautović se razišao sa Zvijezdom 09

Vezista u potrazi za klubom

Arnautović se razišao sa Zvijezdom 09

S. Mlaćo

Zvijezda 09 je izborila plasman u Premijer ligu BiH, a na kraju ove sezone tim iz Etno sela Stanišići napustio je 26-godišnji Davor Arnautović.

Arnautović je u januaru stigao u Zvijezdu 09 iz Radnika, a nastupa na poziciji zadnjeg veznog.

Ove poluezone upisao je 14 nastupa te pružao veoma kvalitetnije partije, dok je prije toga bio standardan u redovima premijerligaša iz Bijeljine. Na kraju sezone nije dogovorio nastavak saradnje sa Zvijezdom 09 s obzirom da se njegove ambicije sa klupskim nisu poklopile.

Slobodan je u potrazi za novom sredinom te već ima nekoliko ponuda na svom stolu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Ime novog kluba trebao bi znati u narednim danima, a prije Radnika i Zvijezde, Arnautović je nosio dres Mladosti iz Velike Obarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije