Navijači će ga dočekati s oduševljenjem: Budućnost predstavila prvo ljetno pojačanje

Vraća se kući

Navijači će ga dočekati s oduševljenjem: Budućnost predstavila prvo ljetno pojačanje · Zvanično

E. Ganibegović

FK Budućnost iz Banovića predstavio je prvo ovoljetno pojačanje.

Radi se o 30-godišnjem lijevom beku, Arnelu Deliću, koji stiže iz TOŠK-a. 

"Arnel Delić prvo je pojačanje zeleno-crnih za novu sezonu. Delić je dijete Budućnosti, a zatim je s dosta uspjeha nosio dres Mladosti Doboj Kakanj, Zvijezde Gradačac, Rudara iz Kaknja i TOŠK-a odakle i stiže u naš klub. Delija dobro došao kući u svoju zeleno-crno porodicu", saopštili su iz Budućnosti.

Arnel Delić prvo je pojačanje zeleno-crnih za novu sezonu ✍️ Delić je dijete Budućnosti zatim je sa dosta uspjeha nosio...

Posted by FK Budućnost Banovići on Tuesday, June 21, 2022

Arnel iza sebe ima sjajnu sezonu. Za TOŠK je odigrao 29 od mogućih 30 utakmica u Prvoj ligi FBiH prošle sezone, te je postigao tri gola uz tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, juče je TOŠK napustio i Kenan Delić.

On je potpisao ugovor s FK Sloboda do kraja sezone i njega ćemo gledati u Premijer ligi iduće sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi