Arnold: Misimović i Muslimović su odlični igrači

Bivši selektor Australije o našim internacionalcima

Arnold: Misimović i Muslimović su odlični igrači

Bivši selektort reprezentacije Australije, sada trener Central Coast Marinersa, Graham Arnold nakon susreta sa Guizhou Renheom govorio je o našem reprezentativcu Zvjezdanu Misimoviću. 

Nakon pobjede njegove ekipe nad Guizhou Renheom Arnold je posebno pohvalio naše internacionalce. Nakon konstatacije novinara da se jedan igrač posebno ističe, te da je riječ o Zvjezdanu Misimoviću Arnold se samo nasmijao, a zatim je bio pun hvale za Muslimovića i Misimovića.

 

"Tri stranca u njihovoj ekipi su posebno dobri igrači. Muslimović u napadu, pravi napadač, snažan, sidraš pomaže drugim igračima mnogo. Pokušali smo vršiti pritisak na Misimovića i Nana kada prime loptu, tako da smo oslobodili prostor drugim igračima i tako ćemo igrati i u sljedećem susretu," rekao je Arnold. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.