Arogantne izjave pred El Clasico će im se žestoko obiti o glavu?

Na kraju će oni aplaudirati Barceloni?

Arogantne izjave pred El Clasico će im se žestoko obiti o glavu?

Endin Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Barcelone na najbolji način završili su 2017. godinu jer su proteklog vikenda savladali u gostima ljutog rivala Real Madrid sa 3:0 i tako se učtvrstili na prvom mjestu La Lige.

Katalonski klub u odnosu na Kraljeve ima čak 14 bodova više, ali Real ima i jedan meč manje. Međutim, mnogi su uvjereni da će Barca na kraju doći do titule prvaka Španije iako je do kraja sezone ostalo još mnogo utakmica.

Ipak, rijetko ko smatra da Real može dostići ovu prednost jer Barcelonina igra izgleda sve bolje iz utakmice u utakmicu. Da stvar bude gora za Kraljeve izjave pred El Clasico im bi se mogle obiti o glavu kada su tražili da im igrači Barce aplaudiraju pred početak meča jer su postali prvaci svijeta.

Naime, posljednji El Clasico sezone što se tiče La Lige igra se 6. maja na Nou Campu u okviru 35. kola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukoliko Barcelona nastavi s ovim igrama gotovo sigurno će prvak Španije već tada biti poznat, a arogantne izjave Kraljevima bi se mogle osvetiti jer će na kraju, vjerovatno, oni biti ti koji će aplaudirati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi