Aršavin: Bog nam je pomogao protiv Readinga

Veznjak Arsenala nakon sinoćnjeg susreta

Aršavin: Bog nam je pomogao protiv Readinga

Veznjak Arsenala, Andrey Aršavin vjeruje da su Topnici imali pomoć više sile u sinoćnjem susretu protiv Readinga u Liga kupu.

Londonska ekipa je preokrenula rezultat sa 4:0 na 7:5 u svoju korist i pobijedila u produžecima na Madejski stadionu.

 

"Nisam razmišljao o izjednačenju, samo sam osjetio da ako budemo stvarali šanse, Bog će nam pomoći, i izjednačit ćemo", izjavio je Arshavin za zvanični sajt kluba.

 

"On nam je pomogao i to je razlog zašto smo pogodili u posljednjoj minuti. Izgubio sam dva puta 7-1, jednom 8-3, jednom pobijedio 9-3 i sada 7-5. Ali ovaj meč ću uvijek pamtiti zato što smo bili u zaostatku 4:0. Mislim da niko nije vjerovao da bismo mogli da se vratimo, ali jesmo i zaslužili smo da pobijedimo".

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Topnici se sada okreću Premier ligi i meču protiv Crvenih đavola na Old Traffordu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.