Arsenal blizu dovođenja prvog januarskog pojačanja

Anonimus koji bi u budućnosti mogao zasijati

Arsenal blizu dovođenja prvog januarskog pojačanja

S. Grebović

Nakon što je postalo izvjesno da će Aaron Ramsey na kraju sezone napustiti redove Arsenala, čelnici Tobdžija su odlučili da krenu u potragu za njegovom zamjenom.

Prema riječima predsjednika MLS ekipe Atlante United, Arsenal je već stupio u kontakt sa njihovim klubom oko dovođenja talentovanog Paragvajca Miguela Almirona.

"Almironova budućnost je već odlučena, otići će u Englesku tokom zimskog prelaznog roka u Evropi", poručio je Darren Eagles, prvi čovjek Atlante koji je još dodao kako će Arsenal za usluge ovog 24-godišnjaka morati izdvojiti 13 miliona eura.

Topnici su navodno i tokom ljetnog prelaznog roka pokušale da u svoje redove dovedu talentovanog Paragvajca, ali pregovori na kraju nisu bili uspješni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Miguel Almiron ja karijeru započeo u argentinskom Lanusu, da bi 2017. godine stigao u Atlantu za koju je ove sezone na 31 nastupu postigao 12 pogodaka i upisao 13 asistencija.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi