Arsenal dovodi još jedno veliko pojačanje
Foto: EPA

Stiže i Cuadrado

Arsenal dovodi još jedno veliko pojačanje

Midhat Šljivak

Fantastični francuski napadač Alexandre Lacazette postao je danas novi igrač Arsenala u transferu vrijednom 52 miliona funti.

Tako je sjajni Francuz postao najskuplje pojačanje u historiji londonskog tima, ali tim Arsenea Wengera nema namjeru da stane s dovođenjem novih fudbalera.

Novo ime na Emiratesu u narednoj sezoni mogao bi biti Kolumbijac Juan Cuadrado. Topnici pokazuju veliki interes za igrača Juventusa i prema nekim navodima, spremni su izdvojiti 25 miliona eura za njegove usluge.

Njegovim eventualnim dolaskom Arsenal bi bio još jači. Radi se o zaista odličnom fudbaleru koji već dvije godine nosi dres torinskog Juventusa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prethodno je igrao za Arsenalovog velikog rivala Chelsea, te Fiorentinu i Udinese.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi