Arsenal dovodi pojačanje iz francuskog drugoligaša?

Anthony Koura stiže na Emirates

Arsenal dovodi pojačanje iz francuskog drugoligaša?

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaler francuskog drugoligaša Nimesa Anthony Koura nalazi se na meti londonskog Arsenala.

Prema pisanju engleskih medija Arsenal je zainteresovan da na ljeto u svoje redove dovede 22-godišnjeg napadača Nimesa koji je ove sezone najbolji igrač ove ekipe. Koura se još nalazi na meti Sunderlanda i Newcastlea.

Navodno, čelnici londonske ekipe za ovog napadača nude oko dva miliona funti. Arsenal ove sezone ima problema sa efikasnošću napadača, te čelnici ove ekipe žele pojačati konkurenciju u napadu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Koura bi u Arsenalu mogao zamijeniti Oliviera Girouda koji se povezuje sa prelaskom u Juventus. Arsenal je u dosadašnjem dijelu sezone postigao samo 48 golova, što je najmanje u proteklih desetak godina.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi