Arsenal gostuje kod Sheffielda, Kolašinac od prve minute na terenu

Poznati sastavi za utakmicu FA Kupa

Arsenal gostuje kod Sheffielda, Kolašinac od prve minute na terenu

E. Oštraković

Sheffield United i Arsenal će za nešto manje od sat vremena odigrati utakmicu četvrtfinala FA Kupa.

Obje ekipe imaju velike ambicije u ovom takmičenju što pokazuju i sastavi, te nas sasvim sigurno očekuje jako dobra utakmica.

Naš reprezentativac, Sead Kolašinac, današnju utakmicu počinje od prve minute, a sigurno je da će uraditi sve da zadrži mjesto u timu.

Sheffield: Henderson, Baldock, Basham, Egan, Fleck, Lundstram, McBurnie, McGoldrick, Norwood, Robinson, Stevens

Arsenal: Martinez, Kolašinac, Lacazette, Luiz, Maitland-Niles, Mustafi, Pepe, Saka, Tierney, Willock, Xhaka

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

opasni_medo
@GAZI_JAA opet vozis u pogresnom smjeru lovce. FA kup, najstarije fudbalsko takmicenje na svijetu nije bitno? sta je bitno GAYija, za zelenim stolom dobiti poklon titulu u najgoroj ligi europe, izuzmemo li par liga poput san marina? istina je da si napravio 7 profila u zadnjih 40 dana, to je racionalnom covjeku pravo mjerilo retardacije. poyy GAYija, sad ce medo ili admin
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi