Arsenal i Atletico žele Higuaina, a Napoli 60 miliona eura

Arsenal i Atletico žele Higuaina, a Napoli 60 miliona eura

Adnan Beganović

Arsenal i Atletico Madrid u ljetnom prelaznom roku pokuašt će u svoje redove dovesti argentinskog napadača Napolija, Gonzala Higuaina, javljaju italijanski mediji.

Prema pisanju italijanskih medija Arsenal i Atletico su zainteresirani za argentinskog napadača, koji će u narednim danima obaviti razgovore sa predsjednikom Napolija nakon kojih će, što se tiče njegove fudbalske budućnosti, mnogo toga biti jasnije.

Napoli je navodno spreman saslušati ponude Atletica i Arsenala, no predsjednik kluba Higuaina nema namjeru prodati za manje od 60 miliona eura.

Podsjetimo, Higuain je u Seriji A ove sezone odigrtao 36 utakmica i pritom je postigao 16 pogodaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.