Arsenal i Chelsea zainteresovani za Watfordovog Brazilca

Žele ga angažovati tokom ljetnog prelaznog roka

Arsenal i Chelsea zainteresovani za Watfordovog Brazilca

Krilni fudbaler Watforda Richarlison imat će mnogo ponuda na kraju ove sezone za nastavak karijere.

Richarlison igra veoma dobro ove sezone u dresu Watforda, a u dosadašnjem dijelu sezone je upisao pet golova uz pet asistencija na 23 nastupa u Premiershipu.

Nešto ranije se za njegove usluge interesovala ekipa Tottenhama, a sada ga u svojim redovima žele i Arsenal te Chelsea. On je stigao u Watford na ljeto 2017. godine za nešto više od 12 miliona eura, a čini se kako ga engleska ekipa sada može prodati za daleko veći iznos.

Chelsea i Arsenal su navodno već stupili u pregovore sa njegovim agentom, a eventualni transfer neće biti realizovan prije ljetnog prelaznog roka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi