Građani u svom stilu, Watford lak plijen na Etihadu

Jubilarna 20. pobjeda u sezoni

Građani u svom stilu, Watford lak plijen na Etihadu

Manchester City je večeras došao do svoje jubilarne 20. pobjede u ovoj sezoni Premier lige i to na svom terenu protiv Watforda (3:1).

Tek što je utakmica počela, Građani su poveli sa 1:0 pogotkom Sterlinga nakon samo 38 sekundi. Već u 13. minuti bilo je 2:0, kada je Kabasele nakon ubacivanja De Bruynea zatresao vlastitu mrežu.

Igrao se 63. minut kada je City postigao i treći gol, ovoga puta preko Sergija Aguera, da bi konačan rezultat utakmice u 82. minuti postavio Andre Gray.

Manchester City je ostao ubjedljivo prvi na tabeli sa 62 boda iz 22 utakmice, uz impresivan skor 22-2-0 i gol razliku 64:13. Ispred Manchester Uniteda je 15, a ispred Chelseaja 17 bodova uz utakmicu više.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Watford je i dalje u sredini tabele, zauzima 10. mjesto sa 25 osvojenih bodova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi