Arsenal konačno završio transfer
Pablo Mari prati Mohameda Salaha u utakmici Liverpool - Flamengo (Foto: EPA)

Pablo Mari postaje Topnik

Arsenal konačno završio transfer

Midhat Šljivak

Londonski Arsenal konačno je završio transfer defanzivca Pabla Marija iz redova brazilskog Flamenga.

Nakon dugih pregovora Arsenal i Flamengo su postigli dogovor o transferu 26-godišnjeg španskog fudbalera, koji će do kraja sezone igrati na posudbi, a Topnici će imati mogućnost otkupa ugovora.

Menadžer, londonskog tima Mikel Arteta tražio je štopera koji igra lijevom nogom. Mari mu se nametnuo kao idealno rješenje i na kraju nakon teških pregovora dobit će traženo pojačanje.

Ipak, nije Mari jedini koji će stići u redove Topnika. Engleski mediji navode da će do kraja prelaznog roka barem još jedan igrač doći na posudbu, ali za sada nije poznato ko bi to mogao biti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal ove sezone igra zaista loše. Ni dolazak Artete nije previše toga promijenio, pa su Topnici daleko od vrha i nalaze se na 10. mjestu Premiershipa.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1580291210
Vi ste pravo malouman portal. Evo hajde,razumijem da ste nepismeni,da ne postujete osnove novinarstva,stvarno razumijem da je u nasoj drzavi tesko pronaci obrazovane osobe ali citava Engleska bruji o tome kako su ovaj Arsenal i onaj prije Artete dva razlicita svijeta medjutim,vi ovdje imate strucnjake koji veze sa zivotom nemaju ali su oni nasli za shodno da komentarisu. Pa procitajte jedan strani sportski portal i prepisite vijest,ne morate ni znati engleski jezik,samo google translate pa od tog buckurisa sastavite nesto. Bijednici bijedni
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi