Arsenal neočekivano, Leicester prema dnu, Spursima samo bod

Premier liga

Arsenal neočekivano, Leicester prema dnu, Spursima samo bod

Edmir Škorić
Teme:

U utorak navečer igrani su susreti 23. kola engleske Premier lige, a noć je obilježio poraz Arsenala.

Arsenal od sredine decembra nije osjetio gorčinu poraza i niko nije očekivao da bi se to moglo desiti večeras na Emiratesu protiv Watforda, ali Topnici su razočarali i neočekivano su poraženi s 2:1.

Kaboul je u 10. minuti donio vodstvo Watfordu, da bi u 13. minuti Deeney povisio na 2:0.

Arsenal je preko Iwobija u 58. minuti stigao do pogotka, ali nije uspio do kraja da izvuče makar bod. Meč je obilježila i povreda Ramseyja u 20. minuti.

Aktuelni prvak Leicester poražen je u Burnleyju (1:0), dok je remi bio u susretu Sunderlanda i Tottenhama (0:0). Crystal Palace je s 2:0 slavio u gostima kod Bournemoutha, a golove su postigli Dann u 47. minuti i Benteke u 88. minuti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Middlesbrough i WBA  remizirali su rezultaom 1:1. Gol za goste postigao je Morrison u šestoj minuti, a Negredo u 17. minuti s penala. I još dodajmo da je Swansea s 2:1 bio bolji od Southamptona golovima Mawsona i Sigurdssona. Jedni gol za goste postigao je Long.


Younes Kaboul Goal HD - Arsenal 0-1 Watford... by Shizu-
Troy Deeney Goal HD - Arsenal 0-2 Watford 31... by riqezi
Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi