Arsenal optužen za kršenje pravila kod transfera Chambersa

Arsenal optužen za kršenje pravila kod transfera Chambersa

M. Skaka

Fudbalski savez Engelske optužio je Arsenal zbog kršenja pravila vezanih za fudbalske agente prilikom transfera Caluma Chambersa.

U julu prošle godine, Chambers je stigao u Arsenal iz Sauthamptona u transferu koji je sa premijama dostigao 16 miliona funti.

Sada je objavljeno da bi Arsenal mogao biti kažnjen ukoliko optužbe budu potvrđena, a sa klubom je u ovom slučaju optužen i agent Alan Middleton koji je vodio ovaj transfer.

Middleton ima do 17. juna da odgovori na optužnicu, dok je Arsenalu nakon molve dozvoljeno da se očituje do 26. juna.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.